Bransje: Skipsklassifikasjon, sertifisering, rådgiving, inspeksjon og forskning

Telefon: 67579900

haugesund.maritime@dnvgl.com

www.dnvgl.no

DNV GL

DNV GL’s mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter.

Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, hvor våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

DNV GL er organisert i fem forretningsområder.

I den maritime sfæren – DNV GL Maritime
DNV GL er verdens ledende klasseselskap og en anerkjent rådgiver innen den maritime næringen.

I olje- og gassfæren – DNV GL Oil & Gas
DNV GL er den ledende tekniske rådgiveren for verdens olje- og gassindustri.

I energisfæren – DNV GL Energy
DNV GL leverer tester i verdensklasse og rådgivningstjenester til hele verdikjeden innen energy, fornybar energi og energieffektivitet inkludert.

Innen sertifisering – DNV GL Business Assurance
DNV GL er et av verdens ledende sertifiseringsorganer. Vi hjelper næringsdrivende med å sikre ytelsen til sine organisasjoner, produkter, ansatte, anlegg og forsyningskjeder.

I programvaresfæren – DNV GL Software
DNV GL er en verdensledende leverandør av programvare for en tryggere, smartere og grønnere framtid innen energisfæren, prosessindustrien og den maritime næringen.